0411-633219   06-53253616
logo De Serenade

Accommodatie | COVID-19 PROOF

Nieuwe luchtbehandelingsinstallatie

In 2019/2020 is de luchtbehandelingsinstallatie van De Serenade geheel vervangen. Sindsdien beschikken we over een installatie, die zorgt voor een continue luchtcirculatie. Nieuwe verse lucht wordt van buiten naar binnen gezogen en later naar buiten weggevoerd. Er is dus sprake van een constante luchtventilatie waardoor de lucht, volgens de huidige inzichten, in de grote zaal 'corona-proof' is. 
 

Aangename temperatuur

Op warme dagen worden de zalen gekoeld dankzij gekoeld water dat door de vloerverwarming stroomt. Op koude dagen worden de zalen verwarmd door de vloerverwarming. Daarmee is er tegenwoordig sprake van een aangename temperatuur in De Serenade.

 

Protocollen

Stichting De Serenade volgt de door de overheid en het RIVM vastgestelde richtlijnen. Voor de diverse activiteiten in De Serenade hebben we gedurende de COVID-19 periode speciale protollen vastgesteld.

Voor activiteiten in De serenade als concerten en voorstellingen worden specifieke protocollen en huisregels vastgesteld. Het aantal bezoekers dat hiervoor wordt toegelaten, bedraagt 60. Hiermee kan de 1,5 meter afstandsnorm worden gerespecteerd. Vooraf worden toegangskaartjes verkocht of verstrekt. Hierbij worden naam- en contactgegevens genoteerd.