0411-633219   06-53253616
logo De Serenade

Accommodatie

Multiculturele accommodatie De Serenade is gelegen aan de rand van het dorp Liempde. Onze sfeervolle accommodatie bestaat uit een grote zaal (200 m2), een kleine zaal en een vergaderkamer.

Dankzij de kleinschalige opzet voelt u zich hier direct thuis. De ruimten zijn geschikt voor uiteenlopende activiteiten, zoals muziek-, dans-, toneel- en theateruitvoeringen. Ook vindt u hier onderdak voor uw afscheidsvieringen, exposities, vergaderingen, cursussen, workshops etc. Particulieren, verenigingen, organisaties én bedrijven zijn van harte welkom.

Klik hierboven op de ruimten voor meer informatie. 


OFFICIËLE TROUWLOCATIE

De gemeente Boxtel heeft er sinds van 1 januari 2022 een nieuwe trouwlocatie bij. Vanaf die datum kunnen bruidsparen elkaar bij ons het "ja-woord" geven of hun partnerschap laten registreren. De Serenade is daarmee de grootste door de gemeente aangewezen officiële trouwlocatie in Liempde.

In de sfeervolle zaal van De Serenade kunnen bruidsparen met hun gasten worden verwelkomd voor de officiële bevestiging van hun relatie. De zaal wordt geheel in overleg en naar uw wensen ingericht. Er kunnen groepen tot 175 personen worden ontvangen, maar uiteraard zijn ook kleinere gezelschappen van harte welkom.

Bij De Serenade is ruime parkeergelegenheid aanwezig, zodat de eventuele trouwauto én gasten niet hoeven te zoeken naar een parkeerplaats.


COVIDPROOF EN AANGENAAM VERPOZEN

In 2019/2020 is de luchtbehandelingsinstallatie van De Serenade geheel vervangen. Sindsdien beschikken we over een installatie die zorgt voor een continue luchtcirculatie. Nieuwe verse lucht wordt van buiten naar binnen gezogen en later naar buiten weggevoerd. Er is dus sprake van een constante luchtventilatie waardoor de lucht, volgens de huidige inzichten, in de grote zaal 'corona-proof' is. 

Op warme dagen worden de zalen gekoeld dankzij gekoeld water dat door de vloerverwarming stroomt. Op koude dagen worden de zalen verwarmd door de vloerverwarming. Daarmee is er tegenwoordig sprake van een aangename temperatuur in De Serenade.