0411-633219   06-53253616
logo De Serenade

Nieuws

ZANGTALENT GEZOCHT !

17-1-2020


2020 is het jaar van de songfestivals! Ja, je leest het goed. Want naast het Eurovisie Songfestival in mei is er dit jaar op 15 mei het eerste officiële LIEMPDS SONGFESTIVAL: DOUZE POINTS!

Alle ‘nachtegaaltjes’ uit Liempde en omgeving krijgen nu de kans om hun roemrijke zangcarrière een flinke boost te geven! Je kunt zo’n 3 minuten shinen voor een volle zaal met enthousiast publiek, de voltallige pers (inclusief televisie) en zelfs mensen uit de muziekwereld. En als je door de deskundige jury tot winnaar bent verkozen en de prijs in ontvangst hebt genomen, ligt er een nieuwe toekomst voor je open!

Ben jij of zijn jullie 16+ en de zangtalenten die we zoeken? Durf jij het aan om live een origineel songfestival lied te zingen? Meld je dan vóór 1 maart aanstaande aan als deelnemer door een e-mail te sturen naar: liempdssongfestival@gmail.com

Vermeld in ieder geval jouw naam, leeftijd, adres en telefoonnummer. Stuur als bijlage ook een onbewerkt kort filmpje van jezelf mee, waarin je duidelijk jouw zangkwaliteiten laat horen. Op basis van die filmpjes worden de 20 kandidaten geselecteerd die mee mogen dingen naar de eervolle eerste prijs. Zij ontvangen later meer praktische informatie en het wedstrijdreglement.

Laat van je horen en doe mee aan het Liempds Songfestival: Douze Points!