0411-633219   06-53253616
logo De Serenade

| Liempds Songfestival: Douze points

SONGFESTIVAL UITGESTELD

Helaas hebben we moeten beslissen om het 'Liempds Songfestival: Douze Points' dat op 15 mei zou plaatsvinden, uit te stellen. Het coronavirus strooit roet in het eten van de organisatie. Hierdoor kunnen we het festival niet voorbereiden zoals we dat zouden willen. We zoeken nog naar een nieuwe datum na de zomervakantie. Jullie horen snel van ons!


INTERNATIONALE GAST

Officieel bevestigd: VOORMALIG WINNAAR EUROVISIE SONGFESTIVAL TREEDT OP TIJDENS HET 'LIEMPDS SONGFESTIVAL: DOUZE POINTS!' Wie? Dat kunnen we nog niet verklappen. Maar wat zeker is: het belooft een geweldig optreden te worden. Kom zelf kijken!


PRESENTATIETRIO

Geert Hoes is een bekend acteur, zanger, presentator en musicalartiest. Hij speelde onder meer in Goede Tijden, Slechte tijden en Costa! Ook nam hij deel aan Sterren Dansen op het IJs en hij presenteerde programma's als Lekker weg in Nederland en Dancing Queen. In het theater was hij te zien in de musicals De Gelaarsde Kat, Klein Duimpje en Sneeuwwitje. 

Mariëtte Thomassen is in Liempde bekend van haar dolkomische optredens tijdens activiteiten van de Liempdse carnavalsvereniging, waardoor ze is onderscheiden met de Briljant Gouden Ploeg. In het dagelijkse leven is zij een vast gezicht bij Cadeau & Drogist in Liempde.

Joleen van Rooij is het creatieve brein van Stichting De Serenade en organisator van het Liempds Songfestival: Douze Points. Ook is zij programmamaker en presentator bij Omroep Dommelland. Met enige regelmaat staat ze op het podium bij lokale theater- en musicaluitvoeringen. Tijdens het songfestival interviewt zij de artiesten in de Green Room.


JURY VAN HET 'LIEMPDS SONGFESTIVAL: DOUZE POINTS'

Dave Hanhart studeerde piano en elektronisch orgel aan het conservatorium en is docent aan een muziekschool. Bij vele eindexamens, soloprogramma's en musicalvoorstellingen heeft hij de muzikale leiding. Dave speelt daarnaast in verschillende bandbezettingen en hij is initiatiefnemer van het Grote Kerstbal in De Serenade.

Geoffey de Jong was tot 2019 kapelaan in Liempde. Hij houdt van muziek, zingt en speelt blokfluit en klarinet. Lichtend voorbeeld voor hem is de patroonheilige van de humor, Philippus Nerie: Als je om jezelf kunt lachen, blijf je vanzelf nederig. Geboren in Zuid-Afrika zorgt Geoffrey voor de internationale inkleuring binnen de jury.

Marcel Baijens behaalde zijn diploma's voor kerkorgel en koordirectie. Hij was jarenlang voor de VARA als jurylid en -voorzitter betrokken bij de beoordeling van deelnemers aan het Kinderen voor Kinderen Songfestival. Marcel is momenteel voorzitter van Stichting De Serenade.

Dorien Habraken is de artiest achter De Dorini’s. Ooit begonnen als duo gaat ze tegenwoordig alleen op pad. Dorien heeft tweemaal de felbegeerde KiesJeKraker van Omroep Brabant in handen gekregen met “Dina Dynamiet” en “De nonnen uit het zuiden”.

TICKETVERKOOP GESTART

Wil je zelf bij het Liempds Songfestival: Douze Points zijn? Bestel dan tickets voor slechts € 2,75 (inclusief een consumptie) per kaartje. De deelnemers ontvangen per persoon twee tickets om uit te delen.


NACHTEGAALTJES GEZOCHT!

2020 is het jaar van de songfestivals! Ja, je leest het goed. Want naast het Eurovisie Songfestival in mei is er dit jaar op 15 mei het eerste officiële LIEMPDS SONGFESTIVAL: DOUZE POINTS!

Alle ‘nachtegaaltjes’ uit Liempde en omgeving krijgen nu de kans om hun roemrijke zangcarrière een flinke boost te geven! Je kunt zo’n 3 minuten shinen voor een volle zaal met enthousiast publiek, de voltallige pers (inclusief televisie) en zelfs mensen uit de muziekwereld. En als je door de deskundige jury tot winnaar bent verkozen en de prijs in ontvangst hebt genomen, ligt er een nieuwe toekomst voor je open!

Ben jij of zijn jullie 16+ en de zangtalenten die we zoeken? Durf jij het aan om live een origineel songfestival lied te zingen? Meld je dan aan als deelnemer door een e-mail te sturen naar: liempdssongfestival@gmail.com. Vermeld in ieder geval jouw naam, leeftijd, adres en telefoonnummer.

Laat van je horen en doe mee aan het Liempds Songfestival: Douze Points!

WIE ZIJN DE DEELNEMERS?

Lees hier binnenkort wie de deelnemers zijn.