0411-633219   06-53253616
logo De Serenade

Over ons | 25 + 2 jaar De Serenade

In 2020 is het 25 jaar geleden dat burgemeester Ton Bus, met een ferme slag op een grote trom, multiculturele accommodatie De Serenade officieel opende. Hij werd hierbij een handje geholpen door een van de grote animatoren achter het gebouw, Ad Schoenmakers. Sinds die opening op 21 mei 1995 biedt De Serenade onderdak aan vele activiteiten: van concerten tot politieke discussieavonden, van toneel tot bridge, van CD opnamen tot exposities en van verkeerslessen tot herdenkingsdiensten. We zijn trots op ons veelzijdige gebouw, onze gebruikers en op onze vrijwilligers.

We hadden grootse plannen voor 2020
Ook in 2020 stonden de nodige activiteiten op onze agenda. Wat te denken van het eerste en enige officiële Liempds Songfestival: Douze Points? De toneelvoorstellingen van de toneelclub? Een voorstelling van cabaretgroep Jeroens Clan? Een geweldige dag met o.a. streetart voor de jeugd, een concert van de Amerikaanse zanger en songwriter Paul Childers, het evenement De Serenade Meets talent en natuurlijk Het Grote Kerstbal, om maar eens wat voorbeelden te noemen. En op 12 januari 2020 openden Popkoor Voices Liempde en de slagwerkers van Fanfare Concordia Liempde muzikaal samen het nieuwe jaar.

Maar helaas..... COVID strooide zand in de soepel draaiende raderen
Ook wij moesten bijna 1½ jaar lang een flinke pas op de plaats maken. Ons feestprogramma belandde in de la, maar is er inmiddels weer uitgehaald.

Wat in het vat zit verzuurt niet. Nu de richtlijnen van de overheid het mogelijk maken gaan we ons jubileum gewoon na de zomervakantie van 2021 en in 2022 alsnog vieren met leuke voorstellingen.

Voor ieder wat wils.

GRAAG BEGROETEN WE JE IN DE SERENADE !