06-53253616
logo De Serenade

Nieuws

MAAK MET VOICES EN TINT EEN MUZIKALE REIS DOOR DE TIJD

20-3-2023


Zaterdag 18 maart 2023 stonden Voices en Tint op het podium voor een uitverkochte zaal! 

Samen beleefde we met Voices en Tint een verrassende muzikale reis door de tijd, een reis aan de hand van swingende pop, rock maar ook breekbare luisterliedjes. Twee koren verzorgde samen een actueel en zeer gevarieerd muzikaal avondprogramma met muziek van Danny Vera, Coldplay, Adèle en Ed Sheeran. Fijne, herkenbare muziek die je boeit en prikkelt om mee te bewegen of gezellig mee te neuriën of zingen.

Theaterkoor Tint beet het spits af met pop- en rockmuziek die in een dynamische podiumpresentatie met drama- en theaterelementen werd neergezet. Onder muzikale leiding van Dave Hanhart bracht Tint muziek uit de vintage collectie tot aan de beats van nu. Muziek van bijvoorbeeld Avici, Deep Purple en Alvaro Soler vormen samen een muzikale reis van herkenning, vrijheid, losbandigheid en gekheid. 

Popkoor Voices. Vijfendertig zangeressen en zangers zongen met passie een gevarieerd repertoire van Engels- en Nederlandstalige popsongs. Eigentijdse popsongs die je blijven boeien, zoals ‘Rollercoaster’ van Danny Vera, maar ook bekende popclassics van bijvoorbeeld Coldplay, Adèle en Ed Sheeran. Onder leiding van dirigente Miriam van den Boer en met begeleiding van een orkest met vier muzikanten.

Na dit prachtig optreden bleven vele nog gezellig wat dranken en nakletsen, er werd zelf nog een dansje gewaagd. 

Klik hier voor de foto's