06-53253616
logo De Serenade

Nieuws

VOOR DE KINDEREN: VERTELTHEATER MET NICK VAN DER VEER OP 17 OKTOBER 2021

9-7-2021


Twee mooie sprookjes staan zondag 17 oktober vanaf 14.00 uur op de rol in De Serenade. Kinderen worden meegevoerd door de vertel- en theaterkunsten van Nick van der Veer in multicultureel centrum aan de Oude Dijk 117 in Liempde.

De gepensioneerd onderwijzer brengt met het Verteltheater op 17 oktober, twee voorstellingen, waarbij hij gebruik maakt van zelf ontworpen decorstukken en rekwisieten. De optredens zijn geschikt voor ‘oudste kleuters’ tot en met tien- en elfjarigen.

Tijdens de eerste show van 30 à 40 minuten neemt hij de kinderen mee in de wereld van De Schoenmaker en de Dwergen. Hierna wordt het decor even omgebouwd en worden de kinderen getrakteerd op ranja. Vervolgens brengt van der Veer gedurende dertig minuten het sprookje van De Gelaarsde Kat tot leven. Ouders die hun kind begeleiden, kunnen zelf ook weer even wegdromen tijdens sprookjes van weleer.

De entree bedraagt 2,50 euro per kind (inclusief 1 begeleider). Kinderen krijgen tijdens de pauze ranja. Bestel hier je tickets.

De organisatie zal in verband met eventuele corona, de juiste maatregelen treffen en ook het luchtcirculatiesysteem is corona-proof. Begin dit jaar is er een nieuw systeem aangelegd waarbij continu verse lucht van buiten wordt aangevoerd.