0411-633219   06-53253616
logo De Serenade

Nieuws

HET GROTE KERSTBAL 2020

27-9-2020


Het Grote Kerstbal 2020

Getuige de lovende reacties van het Grote Kerstbal 2019, heeft men besloten om dit jaar wederom een prachtig kerstconcert in De Serenade in Liempde te verzorgen.

Ondanks de coronabeperkingen zien zowel Stichting Hanhart voor Muziek als De Serenade, voldoende mogelijkheden om hun gasten te kunnen laten genieten van liefst twee concerten op zaterdag 19 december.

In twee voorstellingen van 75 minuten wordt het publiek getrakteerd op onder meer een nieuw repertoire van vocal group SaYezz en de Melodiva’s. Een live combo, een speciaal samengesteld ensemble en bekende solisten uit de regio, bezorgen u een kerstmiddag en -avond om nooit te vergeten. Dave Hanhart zorgt bij elk optreden voor een verrassend programma, waarbij ook lokale zangers en muzikanten een rol spelen.  

Dat de eerste editie van Het Grote Kerstbal 2019 in Liempde een succes was, is te zacht uitgedrukt. In een stijf uitverkochte Serenade genoot het publiek met volle teugen van maar liefst 31 optredens van hoog niveau. Liempde maakte vorig jaar voor het eerst kennis met Het Grote Kerstbal, elders bestaat dit concept van Stichting Hanhart Voor Muziek al langer. Inmiddels is dit muzikale feest uitgegroeid tot een traditie die diverse theaters gevuld heeft met grote hits uit musicals en operettes, evergreens en Nederlandse liedjes in een sprankelende kerstsfeer.

 

Grote Kerstbal 2020

19 december 2020

Voorstelling :                    16.00 uur

Voorstelling:                     20.15 uur

Tickets*:                            16,00 euro

 

*Gelieve te reserveren per twee personen tegelijk, of een veelvoud hiervan. Dit, vanwege de indeling van de zaal. U kunt de kaartjes hier bestellen.

De organisatie heeft de juiste maatregelen genomen. Denk aan looplijnen, maar ook de ventilatie is corona-proof. Begin dit jaar is er een nieuw ventilatiesysteem aangelegd, waarbij continu  verse lucht van buiten wordt aangevoerd.