0411 - 63 32 19

info@deserenade.nl

Afscheidsdienst

Helaas ontkomen we er niet aan dat we in ons leven afscheid moeten nemen van naasten. Iedereen verdient een waardig afscheid. In de eerste plaats natuurlijk uit dank en respect jegens de overledene, maar ook omdat het helpt bij de rouwverwerking.

 

De Serenade is bijzonder geschikt voor een persoonlijk, sfeervol en stijlvol afscheid van uw naaste. Ook is het mogelijk om hier de condoleance of een nazit te houden. Wij hanteren geen maximale duur van de bijeenkomst.

 

Uw wensen staan bij ons voorop !

 

Er is veel mogelijk. De inrichting van de zaal wordt met u of de uitvaartleider afgestemd, zodat deze voldoet aan uw wensen. Natuurlijk wordt ook het verloop van de bijeenkomst met u of de uitvaartbegeleider besproken. De mogelijkheid is aanwezig om foto's en films te projecteren en muziek te laten horen. Voorafgaand aan de afscheidsdienst kunnen de directe nabestaanden in de kleine zaal worden ontvangen, zodat zij zich in kleine kring en in alle rust kunnen voorbereiden op de dienst. 

Multiculturele accommodatie De Serenade - Oude Dijk 117 - 5298 BC - Liempde - T. 0411 - 63 32 19 - E. info@deserenade.nl