0411 - 63 32 19

info@deserenade.nl

Toneelclub Liempde: Toneeluitvoering


29-03-2019 / 20:00 tot 23:00 uur


In het dorpse toneelwereldje is veel veranderd, waar het publiek eerst nog in een deuk lag voor een verzameling grappen over de pastoor en zijn meid, een afzakkende broek, de stotterende vrijgezel en de sexy buurvrouw dit dan allemaal samengepakt in de gebruikelijke 3 wanden die voor elk verhaal weer opnieuw behangen worden. Is er tegenwoordig voor zowel de toneelclubs als het toneelpubliek meer behoefte voor 'n ruimer verhaal 'n dieper spel, intelligentere humor. Ook Toneelclub Liempde gaat hier in mee, terwijl ze ook de bekende humor niet vergeet!!

 

Dit jaar brengen we het stuk "Junglekoorts".

 

In een dorpje midden in het Zuid-Amerikaans regenwoud, waar voorheen de eenvoud en het geluk van het leven hand in hand gingen, heerst nu na de moord op hun eigen president de tirannie van een motorbendeleider die zich de president noemt. De oorspronkelijke bewoners van dit stukje Andes zijn gedoemd tot werken op de cocainevelden en worden om het minste neergeknald. Tegelijkertijd neemt een Hollandse dame (een echte wannabe) haar gezin mee voor een vakantie naar Zuid-Amerika. Want de wereld ligt aan je voeten, toch? En elk stukje wereld moet tegenwoordig betreden worden.

 

Daar waar de binnenlandse vlucht alleen maar stopt om even voor de inwoners van dit afgelegen dorp het broodnodige af te geven, daar stapt deze wannabe uit met haar gezin. Ze denkt de weg te weten en een einde lopen door een stukje bos zal de familie goed doen.

 

Dat dit diverse confrontaties van allerlei soort met zich mee gaat brengen laat zich raden.

 

Begeleid en ondersteund met moderne toneeltechnieken in een echte toneel omgeving zoals De Serenade is, durven we wel te zeggen dat we u een onvergetelijke toneelavond gaan brengen!

 

Bestel hier uw kaartjes.


Multiculturele accommodatie De Serenade - Oude Dijk 117 - 5298 BC - Liempde - T. 0411 - 63 32 19 - E. info@deserenade.nl